HBBC deed wat het moet doen...en dat was winnen, wil het zijn verblijf in 1ste prov. verlengen.

Bij Herentals ontbreken echter Koen Dirickx en Vincent Verbeeck. Hopelijk kan HBBC coach Paul Van Reeth voor de rest van het seizoen op een volledig fitte kern rekenen.

De eerste acties van de wedstrijd zijn voor Glenn Peeters , hij kan enkel foutief gestopt worden en met een 2/2 vrijworpen en een score + bonus vrijworp, schiet hij Herentals op voorsprong. Via 11 – 6 na 5 min. wordt het 18 – 15 bij het einde van het kwart. In het tweede kwart komen beide ploegen moeilijk tot scoren 9 – 5. Na 23 – 15 plaatsen de bezoekers een 0 – 5. Dave Van Heymbeeck en Jinse Vervoort scoren nog tegen en het wordt 27 – 20 bij de rust.

Antwerp Dynamics neemt de beste start in het derde kwart en na 2 minuten hebben zij de achterstand opgehaald. (27 – 27), maar in de resterende minuten kunnen zij nog slechts eenmaal scoren. Ewald Vanderveken, die een beresterke partij speelde, blijft de verdedigende rebound beheersen. (6 stuks in dit kwart en 11 over de ganse wedstrijd) en via scores van Glenn, Dave en Ewald speelt HBBC terug een kleine voorsprong bij elkaar. 37 – 29 na 30 minuten.

Dynamics probeert om de wedstrijd te doen kantelen. Dave scoort echter twee driepunters op rij. De bezoekers moeten fouten maken en Daan Steckx met 2/4 vrijworpen scoort de laatste punten. De vijfde overwinning is binnen. Proficiat aan al de spelers.

Volgend weekend staat de viering van 60 jaar KHBBC op het programma.....